האם אפשר לרפא מצבי רוח קיצוניים משתנים אצל בן

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

30/09/2006 | 20:26 | מאת: ש

אדם שמישהו הלשין עליו והוא נתפס וטופל בבית חולים פסיכיאטרי, ע"י תמצית פרחי בך?

01/10/2006 | 00:07 | מאת: rong123

כן, אפשרי לטפל. אני ממליץ לפנות למטפל מומחה ולהיות מוכנים לתהליך טיפולי יסודי. גמר חתימה טובה - רון.

שלום רב. התאור הניתן כאן, הוא מאד כללי, אולם בעיקרון אפשרי לטפל בפרחי באך, בכל המצבים של יציאה מאיזון נפשי/ רגשי / גופני. מטפל מומחה בפרחי באך, יוכל למצוא את התמציות הנכונות, אם יזכה לשיתוף פעולה ולרצון אמיתי להבריא, מצד המטופל. בברכת גמר חתימה טובה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך