עזרה בצמיחה,

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

26/09/2006 | 12:58 | מאת: גל

שלום לכם, בני בן 15 וחצי מאוד נמוך לגילו. (153מ,) אנחנו במעכב בשניידר,שם הוא עבר את כל הבדיקות האפשריות הכל תקין. קשה לי לדבר איתו על זה משום שלי מאוד קשה. אני נותנת לו באופן קבוע כבר שלוש שנים כלורלה שהימליצה לי רופא הומאופטית. יכול להיות עזרה מפרחי באך? ( גלית אני יהיה איתך בקשר טלפוני לקבל פרטים נוספים ליעוץ הצמחים שנתת לי) שנה טובה לנו,

26/09/2006 | 17:34 | מאת: רון גילעם

שלום גל. ראשית, כדאי לקרוא מאמרים באתר WWW.GDILA.CO.IL הגובה בגיל הזה, בדרך כלל, לא כל כך קובע, ,אלא קצב הגדילה ! רצוי מאד לקבל את כל נתוני הגדילה של הילד ושל המשפחה הקרובה, כדי לקבל תמונה ברורה ויסודית. באשר לפרחי באך: התמציות יכולות לעזור לבנך,אם אדע מה הרקע החוויתי, הרגשי והנפשי, שלו בעיקר לאור הכתוב: "הוא עבר את כל הבדיקות האפשריות הכל תקין". כהתחלה,(שאינה מזיקה ויכולה לתמוך בכל טיפול שהוא), הייתי ממליץ על: WALNUT / CENTAURY / HONEYSUCKLE AGRIMONY / HORNBEAM / LARCH המשפט הבא שלך " קשה לי לדבר איתו על זה משום שלי מאוד קשה", לא מובן לי די צרכו ומחזק את דעתי,שכדאי לפנות למטפל בפרחי באך, ואל רופא מומחה ואמין, שיהיו מקובלים על הילד ושהילד ירצה ללכת אליהם. הם יקבלו את כל הממצאים והנתונים, יחברו אותם וילוו את התהליך הטיפולי, בהרמוניה עם הילד, אני לא ממליץ "לשגע" את הילד בכל מיני טיפולים מדיסיפלינות שונות, אלא לבחור כוון ולהתמקד בו. יש לי - 2 - שאלות: האם - 3 - השנים של מתן תרופה הומיאופטית, היו במעקב של הומיאופט ??? והאם הוא לוקח תרופות נוספות? אני מאחל לך כל טוב ושנה טובה - רון.

26/09/2006 | 19:02 | מאת: גל

היי רון, כן, אני מכירה את אתר גדילה וגם בקרנו פרטי אצל הפרופסור מנהל הפורום. 3 השנים שהוא לוקח את הכלורלה (3 פעמים ביום) הן ללא מעכב של הומאופט ( קראתי המון המלצות על הכמוסות באתרי אינטרנט, ובנוסף ראיתי שבזמן שהוא לוקח אותם מתווספת לו חיוינות). בנוסף, אני נותנת לו 3 פעמיים ביום אומגה 3. למה הכוונה רקע חוותי? מה שנראה לי בזמן האחרון בערך מגיל 15, שהוא השתנה כאילו התבגר בבת אחת, לא ילד מתוקי כזה, על כל דבר פחות או יותר , התשובות שלו הם: מה פתאום? מה קשור? את נורמלית? כןןןן.. בטח.. וכו,. ( גיל ההתבגרות ? לא יודעת). כן אשמח ליעוץ בפרחי בך.אני גרה בתל אביב אשמח לקבוע פגישה ולקבל פרטים. תודה וחג שמח לנו,

מנהל פורום טיפול בפרחי באך