שאלה לגבי טיפול בפרחי באך

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

19/10/2011 | 13:41 | מאת: מור

רציתי לדעת אם אפשר להסתמך על צמחי באך כבסיס לטיפול בחרדה? כלומר - לקחת את פרחי הבאך באופן קבוע יומיומי בכמות הנדרשת ובנוסף לזה מעט שיחות פה ושם עם המטפלת, זה יכול להועיל? או שפרחי הבאך מהווים סיוע בנוסף לטיפול? תודה מראש.

שלום מור. תורתו של דר' באך והטיפול בעזרת התמציות, יכולים להוות יחידה טיפולית בפני עצמה, כמו גם חלק תומך בשיטות טיפול נוספות ושונות. הטיפול שאני ממליץ עליו, כולל פניה למטפל עם ידע ומיומנות בפרחי באך, שידע להתאים כראוי את התמציות לאדם שבו הוא מטפל. כמו כן, ילווה, ינחה ויתמוך במטופל לאורך כל התהליך הטיפולי. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך