מיחזור בקבוקים

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

30/05/2011 | 20:18 | מאת: שירן

שלום אני מטופלת בפרחי באך ע"י חברה מספר חודשים. לאחרונה התבקשתי להחזיר לה בקבוקים ישנים ריקים,היא תמחזר אותם ותשתמש בהם שוב לתמצית חדשה בשבילי. בעבר שמעתי שזה לא מומלץ למחזר רציתי לדעת האם זה נכון ומה הסיבה? תודה מראש

שלום שירן. הבקבוק הוא רק כלי. אין שום דבר פסול, אם עושים בו שימוש חוזר עבורך, לאחר שטיפה או הרתחה. מאחר ומחיר הבקבוק נע בין 2.5 שח' ל - 3.5 שח', אני מעדיף לספוג את הסכום הזה ולתת בקבוקים חדשים. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך