שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

03/05/2011 | 08:33 | מאת: רונית

בוקר טוב אני מטפלת כבר מספר שנים בפרחי באך ולאחרונה הטיפות מתקלקלות מה יכולה להיות הסיבה? חשבתי על:התמצית לא מתאימה,התנגדות של המטופל{הבקבוקים עוברים עיקור}נגעו בחלל הפה בלשון אשמח לרעיון נוסף

לרונית שלום. בנוסף לסיבות שציינת, יתכן שהתמציות אינן אטומות,או שי סדק בפקק או קרע בגומי הטפטפת, או שהן נמצאות במקום חם, מעל 23/ 22 מעלות. אם הטעם ב"בקבוק האם", מר או משונה, או חסר "ארומה של תמצית", כנראה שהן אינן מתאימות לשימוש. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך