שאלון מתנדבים ברשת לצורך עבודת סמינריון

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

22/01/2011 | 11:32 | מאת: טלי

היי רון וליאת, במסגרת עבודת סמינריון שאני עושה באוניברסיטה בנושא מתנדבים ברשת, הייתי שמחה אם הייתם מקדישים מספר דקות לענות על שאלון קצר. אם אתם מעוניינים, אנא שלחו לי כתובת מייל אליה אוכל לשלוח את השאלון. אודה על שיתוף הפעולה. תודה, טלי.

לטלי שלום. לא רשמת כתובת אימייל, אז איך אפשר לעזור לך...??? וחץ מזה, היה יותר מכובד אם היית פונה בשמך המלא. בברכה רון.

23/01/2011 | 15:13 | מאת: טלי לוי

היי רון, שמי טלי לוי נעים מאוד. בנוגע למייל - רשמתי את המייל שלי במילוי הפרטים.. חשבתי שזה חשוף בפניכם. בכל אופן, אני צריכה את המייל שלך כדי לשלוח את השאלון.. (זאת כמובן במידכה ואתה מעוניין לענות על השאלות).. אם כן - אני אשמח. תודה רבה, טלי לוי.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך