היתכן שרסקיו מזיק?

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

08/05/2010 | 11:40 | מאת: ירמיהו

שלום לכם. בני הציע לי לקחת רסקיו כדי להירגע ולהוריד לחצים. כארבעה ימים באמת הרגשתי הקלה אך אחרי זה נהייתי יותר עצבני !היתכן שרסקיו מזיק? תודה על התשובה - ירמיהו

שלום ירמיהו. רסקיו אינו מזיק! הרסקיו נועד בעיקר לעזרה ראשונה, אך פעולתו הנוספת היא איזון המערכות הבלתי מאוזנות, שהתמציות הכלולות בו, (חמש במספר),"מוצאות" בדרכן במערכת הרגשית נפשית של האדם. יתכן מאד שהרגשתך "הרעה" היא בעצם טובה ומעידה על פעולת הניקוי שמתרחשת במערכות שלך. ראקציות אלה בדרך כלל, אינן נחוות למשך זמן רב והמלצתי היא לתת לתמציות לעשות את עבודתן. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך