היכן ללמוד פרחי באך

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

24/04/2010 | 16:08 | מאת: שרי

שלום. אני פסיכולוגית במקצועי ושמעתי מקולגות על היעילות המפתיעה של הטיפול בפרחי באך. היכן אפשר ללמוד נושא זה בזמן הקרוב, באזור תל אביב ? תודה מראש שרי.

27/04/2010 | 01:44 | מאת: אדוה

נסי במכללת רידמן ברמת אביב. בשביעי בחודש יולי, בעוד חודשיים נפתח שם קורס אינטנסיבי של 15 מפגשים פעמיים בשבוע. למדתי בשנה שעברה והיה מצוין, מאד נהניתי. בהצלחה - אדוה.

שלום שרי. אני מציע שתבררי במכללות השונות באזור מגוריך, את מועדי ה"ימים הפתוחים" וכך תוכלי לקבל מידע ולהתרשם מהמקום ומהמרצים. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך