המלצה מאלו שהתנסו בבקשה!

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

23/03/2010 | 22:50 | מאת: אורית

היי אנשים, אני שוקלת להשתמש בתמציות פרחי באך ואני רוצה לשמוע דווקא מאלו שהתנסו בטיפול כדי להגיע להחלטה. שמעתי שבמחקרים מסוימים ההשפעה הייתה זהה לזו של הפליצבו... אשמח מאוד לשמוע את דעתכם מתוך ניסיון!

31/03/2010 | 08:06 | מאת: רובי

לאורית הנכבדה. בקשתך אינה כל כך רלוונטית, מאחר ופרחי באך מותאמים לפי האדם ולפי רצונו להבריא. עד כמה שמוזר הדבר, לא כל מטופל עושה את הדברים הנכונים על מנת להבריא ויש גם כאלה שמחלתם משמשת להם תירוץ ל"רחמים", לתשומת לב ולרווחים משניים. לכן התוצאות בטיפול הן אינדיבידואליות. כמעט כל דבר שהרפואה הקונבנציונלית לא יכולה להבין אותו- הוא בחזקת "פלציבו"... 80 שנים של תוצאות מדהימות, בטיפול נטול הנזקים בפרחי באך, אומרות את שלהן !!! חג שמח ורפואה שלמה - רובי / רופאה וגם נטורופתית.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך