פחד והתרגשויות

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

07/03/2010 | 12:31 | מאת: יאמי

אני תלמידה בבית ספר לעיצוב שיער, בזמן האחרון יש לי פחד להתנסות על אנשים זרים. הלב שלי דופק באופן מואץ ביותר ואני כולי רועדת בידיים , יש לציין שאני מאוד אוהבת את המקצוע אך יש לי את המחסום הזה שלא מרפה גם כשאני רק חושבת על זה שמגיעה לידיים שלי לקוחה. האם תמציות מפירחי באך יעזרו לי ואיזה סוג? תודה לחזרתך המהירה לשאלתי - המצב כבר אינו סובל דיחוי.

שלום יאמי. התמציות והמשחה, בהחלט יכולות לעזור לך. זאת המלצתי : בשלב ראשון - תרכשי משחת "רסקיו" ותמרחי אותה על כפות ידייך הנקיות, כולל מפרקי כף היד, כפי שמורחים קרם ידיים, שלוש/ארבע פעמים ביום, במרווחי זמן שווים, פחות או יותר. אם תוך שבוע ימים בערך, אין שינוי או הטבה, תמשיכי עם המשחה, בנוסף לתמצית "רסקיו לילה", שלתוכה תטפטפי 4 טיפות של תמצית מס' 10 - CRABAPPLE(ניתן להשיגן בכל סופר פארם)ואת התערובת הזאת תטפטפי על הלשון 4 פעמים ביום, ( או יותר לפי ההרגשה) 4 טיפות לפחות בכל פעם ואפילו יותר, לפי ההרגשה. אין מינון יתר בפרחי באך ולכן את יכולה למרוח ולטפטף כמה שתרצי. בברכה - רון. בברכה רון. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך