לא נרדם.

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

21/02/2010 | 18:49 | מאת: יושע

שלום. אני לא נרדם בלכתי לישון, אלא רק אחרי הרבה זמן. האם יש תמצית פרחים שאוכל להיעזר בה כדי שאירדם כמה דקות אחרי שאני נכנס למיטה בלילה? תודה רבה יושע.

ליושע שלום. המידע שמסרת הוא כללי מאד ואינו מאפשר תשובה ספציפית. נסה את תמצית ה"רסקיו לילה", שניתן לקנותה בכל "פארם" וחנויות טבע. תתחיל עם 4 טיפות לפני השינה ואם אחרי מס' ימים אין שינוי, תיקח 4 פעמים ביום 4 טיפות בכל פעם. ואם גם אז לא חל שיפור צור איתי קשר שוב. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך