השמנה ללא סוף

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

21/12/2009 | 09:33 | מאת: עדינה

שלום, אני בת 43 בעברי סבלתי מבולימיה ומאכילה כפייתית, עברתי טיפולים שונים שעזרו לי להתגבר על הבולימיה ועל האכילה הכפייתית, אבל עדיין אינני מצליחה ל"השתחרר מהאוכל" ניסיתי טיפול פסיכולוגי, ניסיתי כדורים טבעיים להרזיה, אבל האוכל חזק ממני, כיום אני שוקלת 90 ק"ג וגובהי 158. האים יש תמציות שאוכל לקחת על מנת שיעזרו לי אחת ולתמיד "לנקות" את בעיית האוכל שממנה אני סובלת שנים ולא משתחררת.

שלום עדינה. "בעיית האוכל" היא התוצאה(!) והדבר החשוב הוא - ברור הסיבות ש"יוצרות" את התוצאה הזאת. פני נא למטפל/ת עם ידע ומיומנות בפרחי באך, וכך אפשר יהיה להתאים לך תמציות באופן אישי, בהתאם לסיבות שיוצרות אצלך את התוצאה הנ"ל ! וכאשר יאוזנו, או יתבטלו הסיבות, הן כבר לא תייצרנה את התוצאה. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך