התמודדות עם ריאקציה לילדה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

27/11/2009 | 11:32 | מאת: לי

הי רון, ברצוני לשאול איך אפשר להתמודד עם ריאקציות של תמצית לילדה בת שש? הסברתי לה את החשיבות והיא זו שביקשה את התמצית אך מאחר ומיד הגיבה לתמצית (ברור לי שזה סימן נפלא לכך שהתמצית עובדת ומנקה) אך איך אפשר להתמודד או להקל? היא לא מוכנה גם לקחת רסקיו ומסרבת לקחת את התמצית מכיוון שהתמצית הקצינה את הרגשות שלה תודה מראש על התיחסותך

שלום לי. כן, לפי הכתוב כנראה שהתמצית עובדת... יהיה לי קל יותר להשיב, אם תצייני את הסיבה ללקיחת התמצית ואת סוג הראקציות שהיו לה. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך