הפרעות שינה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

28/10/2009 | 16:47 | מאת: גילי

שלום. אני בחורה בת 26 נשואה באושר. בחורה עובדת, ובן אדם רגוע. מעולם לא היו לי הפרעות שינה. תמיד הלכתי לישון והתעוררתי בבוקר אף פעם לא הייתי מתעוררת באצמע הלילה. פתאום מלפי חצ שנה התחלתי להתעורר בלילה אבל בבהלה. זה לא קורה כל לילה אבל זה דבר מפריעה. מה אני צריכה לעשות? תודה גילי.

גילי שלום. קשה לתת תשובה מדויקת, מבלי להכירך ולדעת מה עבר עליך לאחרונה. נסי לקחת "רסקיו לילה" המצוי בסופר פארם ובבתי המרקחת. בהתחלה - 4 טיפות לפני השינה. אם זה לא עוזר - 4 פעמים ביום 4 טיפות בכל פעם. אם גם זה לא....פני למטפל עם ידע ומיומנות, כדי שיתאים עבורך תמצית אישית. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך