דיכאון לפני מחזור

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

12/09/2009 | 12:01 | מאת: טלי

הי . הייתי בפגישה עם רופא לרפואה משלימה בקופת חולים. סיפרתי לו על תופעה של דיכאון לפני מחזור והמליץ שבימים של תקופה זו אקח תמצית MUSTARD לערבב 3-4 טיפות מתמצית מרוכזת עם מים ולשתות 3-4 פעמים ביום בשבוע הזה של הדיכאון. האם נכון? איפה קונים תמצית מרוכזת? והאם תמצית מרוכזת מחזיקה מעמד יותר מחודש כאשר כבר פתחתי את הבקבוק?

טלי שלום. לדעתי ההמלצה של הרופא עונה באופן חלקי לתופעה שציינת. אתן לך שתי תשובות: 1.כמעט בכל חנויות הטבע, הפארמים ובתי מרקחת, ניתן לרכוש "תמציות אם", שה MUSTARD היא אחת מהן. הוסיפי לה גם WALNUT ומכל אחת מהן טפטפי 4 טיפות לבקבוק 30 מ"ל המלא בכפית ברנדי והשאר במים מינרלים. מבקבוק זה, קחי לפחות 4 פעמים ביום, לפחות 4 טיפות בכל פעם.(אפשרי לקחת גם יותר - אין מינון יתר בפרחי באך!). 2. וזאת התשובה המומלצת - פני למטפל/ת עם ידע ומיומנות בפרחי באך, על מנת לקבל תמצית אישית וטיפול שיעזור לך לאזן את המערכות לאורך זמן. התמציות יכולות להחזיק זמן רב מאד, בתנאי שמירה נאותים בטמפ' החדר. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך