קשיי הירדמות

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

04/09/2006 | 22:47 | מאת: אמא קצת מודאגת

שלום ליאת. תודה על תשובתך. בנוגע לקשיי ההירדמות - הנ"ל החלו בתקופת המלחמה, כך שבודאי "קרה משהו" שהוציא אותה משלוותה. שמענו את האזעקות, רצנו לחדר האטום, ואף נאלצנו לעזוב את העיר. לשמחתי, אפשר לאמר שאילו הסימפטומים היחידים. אנסה להשתמש בתמציות שהמלצת לי ואספר לך בהמשך. אנסה גם עם בני , שסובל מקרדית הבית ואכתוב לך בהמשך. תודה וברכה

04/09/2006 | 23:34 | מאת: ליאת אבן

לאמא היקרה, מחזקת את ידך על תשומת הלב והאכפתיות כלפי ביתך ובנך ואני חושבת שחשוב מאוד שתנהלי שיחה הן איתה והן עם בנך על המלחמה שהייתה, על הפחדים, על חוסר הבטחון, על הקרקע שמתערערת, על חוסר הודאות. זה משהו שהפחיד את כולנו ועל אחת כמה וכמה נוגע בילדים קטנים, שאינם מסוגלים לעבד את הפחדים באופן בוגר ומלא. מכיוון שעכשיו יש לי קצת יותר מידע הייתי מוסיפה לביתך שתי תמציות נוספות : Star of betlehem ו- Mimulus. הראשונה מטרתה לחוות את הטראומה באופן רך יותר והשנייה להתמודד עם פחד ממוקד - במקרה הזה יכול להיות הפחד מהמלחמה. באהבה, ליאת

מנהל פורום טיפול בפרחי באך