רסקיו לילה לא מועיל

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

01/07/2009 | 22:25 | מאת: עדן

שלום רב. אני בן 14 והתברר שאני סובל מנדודי שינה והמליצו לי לקחת רסקיו לילה שמסייע לשינה טובה יותר. אני כבר לוקח במשך שבוע לפני השינה 4 טיפות. האם האופן בו אני לוקח את הרסקיו שגוי? אם כן, איך אני אמור לקחת את הרסקיו כדי שהוא ישפיע?

לעדן שלום. בלי שום קשר לשאלתך, את התמצית יש לקחת לפחות 4 פעמים ביום, 4 טיפות בכל פעם, עד להרגשה ברורה של הקלה! לצערי הפרסום של "רסקיו לילה" קצת מטעה. התמצית הנוספת שבתוך רסקיו זה - WHITE CHESTNUT- אמורה לעזור למחשבות טורדניות, מתוך הנחה שהן מהוות את הסיבה לבעיות השינה. אך אם הסיבה לבעיות השינה היא אחרת, אין השפעה. לכן יש למצוא את הסיבה ולפיה להתאים את התמצית. זאת ידע לעשות מטפל עם ידע ומיומנות בנושא. בברכה - רון.

22/10/2013 | 09:06 | מאת: מנוסה

מתוך ניסיון, תיקח לפחות 10 טיפות. 4 טיפות לא מועילות בכלל.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך