מהיכן אתחיל???

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

05/04/2009 | 14:56 | מאת: שיר

שלום היי, אני בת 39 ,לאחר שתי לידות(האחרונה לפני 3.5 שנים).מאז לידת בתי הצעירה,אני מתקשה למצוא עבודה(אני אקדמאית,עם שני תארי B.A ),בתחילה קיבלתי ג'וב מאוד מרתק ולאחר שפיתחתי אותו ,פוטרתי בשל קיצוצים בכח האדם במקום העבודה. ומשם הכל השתבש,אני אדם אסרטיבי מטבעי וגם משדר זאת אך בתקופה זו אני חרדה מאוד,חסרת בטחון עצמי ומשדרת זאת למשל בראיונות עבודה כאשר הרושם הוא כאילו אני מפוחדת.אני סובלת מנשירת שיער בלתי פוסקת,ולעתים בוכה המון מתוך מחשבה של חוסר ערך עצמי.ככ' קשה לי להאמין שאינני מוצאת עבודה עד כדי כך שאני כבר מטילה ספק רב ביכולתיי ולמעשה אני חשה כי איבדתי את הדרך.אינני יודעת מה אני רוצה ולאן אני שואפת להגיע.אאני מאוד מבולבלת וחשה כנמצאת בלופ של ירידה קשה בערך העצמי. הדבר בהכרח משליך גם על יחסיי האינטימיים ואני אינני חושקת בבעלי על אף שאני אוהבת אותו מאוד וגם הוא אותי.מאוד מפריע לי שאין לי חשק מיני כי חסרה לי הקרבה האינטימית. מה עליי לעשות?האם קיים פתרון שיכול להועיל לי אך גם לא להקשות עליי כלכלית(קושי נוסף שנובע מאבטלה ממושכת). תודה וסליחה על האריכות.

שלום שיר. לפי מצבך המתואר בפנייתך, מומלץ מאד לפנות למטפל עם ידע ומיומנות, כדי לעבור תהליך של "איזון" יסודי, שישפר את איכות חייך לאורך זמן. חג שמח - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך