עייפות

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

29/01/2009 | 12:47 | מאת: אבי

שלום. בגלל עייפות רבה מאד פניתי לבית מרקחת והרוקח הציע לי תמצית בשם אוליב. הוא לא כל כך ידע להסביר לי מה זה. אשמח לקבל הסבר והוראות שימוש. תודה אבי.

לאבי שלום. תמצית ה-OLIVE נועדה לאזן עייפות ותשישות פיסית ונפשית . המינון המומלץ הוא -2- טיפות כ- ארבע פעמים ביום, או לפי ההרגשה. תמצית זו דומה למיכל קטן של דלק רזרבי, שנועד לאפשר להגיע לתחנת הדלק, על מנת למלא את המיכל הראשי שהתרוקן. המסר שבא עם התמצית הוא: נא לשים לב לעומס היתר, הפיסי והנפשי ולעשות סדר חדש בחלוקת הכוחות, לפני הקריסה ! בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך