ריאקציות

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

14/12/2008 | 21:25 | מאת: גלית

שלום לרון אני מטופלת במהלך השנה האחרונה בפרחי באך לחרדות קיצוניות עד כדי פאניקה היו עליות וירידות ובאזשהו שלב הרגשתי יותר טוב לפני זמן קצר שוב חזרו החרדות והמטפל שלי נתן לי בקבוק נוסף אך בבקבוק זה היו לי ריאקציות קשות של חרדה ויאוש עמוק המטפל אומר שזה בסדר ושזה יחלוף כי עכשיו החרדות משתחררות נורא קשה לי להמשיך עם הבקבוק הזה מה לעשות ? מיואשת ממצבי גלית {לפני שהתחלתי טיפול טופלתי בציפרלקס ומאז שאני מטופלת בפרחי באך הפסקתי על דעת עצמי לקחת ציפרלקס למרות שהמטפל ביקש שאתייעץ עם הפסיכיאטר אני מרגישה שיפור ניכר אך הבקבוק האחרון החזיר אותי אחורה } האם יתכן שאני ארגיש חרדות כמו בהתחלה?

שלום לך גלית. אני חושב שהפסקת הכדורים על דעת עצמך, גרמה לך לתגובה הקשה, יותר מאשר הריאקציות של התמציות ! תהליך ההבראה,חשוב מאד שיתנהל במשמעת עצמית ובמילוי הוראות המטפל והרופא ! אם תמלאי אחר ההוראות, יש סיכוי סביר, שבתהליך הנכון תוכלי לשפר את מצבך. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך