רסקיו והנקה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

19/09/2008 | 11:42 | מאת: יעל

שלום רב, בתי בת 3.5 חודשים וניזונה מהנקה מלאה. נוצר לי פצע על אחת הפטמות, האם אפשר לטפטף טיפות רסקיו על הפצע בין ההנקות? האם זה בסדר שהיא תקבל מהתמיסה דרך הפיטמה בזמן הנקה?

שלום יעל. איתך הסליחה, תקלה במחשב שלי, מנעה ממני לענות לך במועד מוקדם יותר. את יכולה ללא חשש, לטפטף טיפות רסקיו על הפצע בין ההנקות, זה בסדר שהיא תקבל מהתמיסה דרך הפיטמה בזמן הנקה. בנוסף לכך, את יכולה למרוח משחת רסקיו לאחר ההנקה, לריפוי מהיר של הפצע. בברכה - רון.

28/09/2008 | 22:53 | מאת: יעל

רון שלום, תודה על תשובתך. האם יש צורך להסיר את המשחה לפני ההנקה?

מנהל פורום טיפול בפרחי באך