הילד לא רוצה ללמוד.

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

20/08/2008 | 12:34 | מאת: סווטלנה.

שלום. ילד שלי בן 9 לא רוצה ללכת לבית ספר בעוד שבועיים. היועצת של בית ספר אמרה לתת לו ריטלין עוד לפני חצי שנה כשהיו בעיות עם הילד. אני מפחדת לתת לו ריטלין כי שני חברים שלו זה עושה להם רע מאד ! יש פרחים שיכולים לעזור ? תודה סווטלנה.

סווטלנה שלום. אני ממליץ שתבדקי גישות נוספות, כדי לאתר את הגישה המתאימה ביותר לילד. גם אני אינני מאוהדי הריטלין ולשמחתי ילדים עם "בעיות" דומות, שטופלו בפרחי באך (ביחד עם הוריהם !!!), הראו שיפור ניכר בזמן סביר. אם תחליטו לפנות לטיפול בפרחי באך, פני נא למטפל/ת עם ידע ומיומנות , כדי לקבל הכוונה, יעוץ וליווי אישי לילד ולכם בכל תהליך ההבראה. חנוך לנער על פי דרכו, אמרו חכמינו... והטיפול הוא באדם ולא רק במחלתו, אמר דר' באך. מכאן תביני עד כמה חשובה הגישה האישית לפתרון מצוקותיו של האדם. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך