יעוץ לגבי טיפול בפרחי באך

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

04/08/2008 | 09:53 | מאת: אני

1. בתי עברה לגור בחו"ל לתקופה ארוכה, לאחרונה החלה לסבול מקשיי נשימה (נשללה בעיה רפואית) התופעה לא קבועה אך לפי דעתי קשורה ללחץ פחד והסתגלות למקום חדש האם יש תמצית שאוכל לרכוש בארץ ולשלוח לה? 2. האם יש תמצית היכולה להקל על ילדה הסובלת מבעיות קשב וריכוז אשמח לקבל שם של מטפל באיזור אשדוד-גן יבנה

אני...שלום. 1. לבתך הייתי ממליץ לעכשיו - "רסקיו".= RESCUE REMEDY BACH FLOWER .REMEDIES יתכן שבמקום המצאה של בתך, התמצית הזאת זמינה בבתי מרקחת או ב" בתי טבע". 2. הבעיה שאת מציגה דורשת את הכרת הילדה באופן אישי, מאחר והסימפטומים שהצגת יכולים להופיע מסיבות רבות ושונות. את יכולה להתקשר אלי ל - 03-9675441 ואוכל להפנות אותך למטפל. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך