לחץ

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

30/06/2008 | 06:56 | מאת: לוני

שלום רב מה התמיות המתאימות לטיפול במב לחץ מתמשך. מדובר על לחץ תמידי לחץ נפשי אשר כבר מביא ללחץ גופני. לחץ לדוגמא בעבודה עד כדי כך שלא זוכרים מה אני יודע. כל המן בהרגשה שאני לא יודע לא זוכר לא עומד במה שריך...

שלום לוני. קח נא את הרסקיו , לפחות 4 פעמים ביום, (אפשר גם יותר), 4 טיפות בכל פעם,(אפשר גם יותר). אם אין הטבת מה במשך השבועיים הבאים, אני ממליץ שתפנה למטפל /ת עם ידע ומיומנות בפרחי באך, כדי לקבל סיוע אישי ותמצית אישית, לפי הסיבות הגורמות למצב שתארת. בברכה - רון.

01/07/2008 | 19:27 | מאת: לוני

שוב אני שואלת למב מתמשך? כוונתי במבי מתח ממושכים, למעשה לחץ קבוע כל פעם ממקום אחר. לקחת רסקיו? האם רסקיו הם רמדי לטיפול אשר משרש את הבעיה? האם ניתן לקחת רסקיו על בסיס יומיומי לחיים?

מנהל פורום טיפול בפרחי באך