טיפול בפרחי באך לפחד ממוקד מקשר עם בנות

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

22/05/2008 | 05:30 | מאת: אלעד

שלום וברכה יש לי חשש מבנות מאז אני בכיתה א' , ורצוני לדעת אם יש טיפול בצמחי באך הממוקד לפחד זה - כי אני בן 26 וחצי ומאוד מתבייש מבנות עדיין ומפחד מקשר זוגי בברכה

לאלעד שלום. יש טיפול בצמחי באך הממוקד לפחד זה. למרות שלדעתי, הגדרתך היא כללית מאד ולפי תאורך אני מסיק שהסיבה לכך נעוצה בדברים רציניים ומאד עמוקים. המלצתי היא, לפנות למטפל/ת עם ידע ומיומנות, כדי לקבל את הטיפול הטוב והיסודי לפתרון הנכון להמשך חייך. בברכה - רון.

22/05/2008 | 10:16 | מאת: אלעד

הייתי אצל מטפל מתקשר והסבירו לי שזה פחד עמוק מגלגולים קודמים שהייתי אהוב של גבירה בצרפת ונתפסתי והוכיתי עד זוב דם עד מוות - ומאז יש לי פחד מוות עמוק מכל סוג של קשר וזה התבטא כבר בגיל 5 שהתביישתי להסתכל על החולצה של הגננת ואני יודע שזה נכון אבל לפעמים הדברים הקטנים האלה , עוזרים מאוד לרפא את הדבר לאט לאט דוקא דרך הדברים הקטנים יש סיכוי אפילו שאתה צודק וצריך טיפול עמוק נפשי לכך בברכה אם תוכל לומר לי בכל זאת מה הטיפול בפרחי באך ולפרט יותר - איזה צמח וכו'

מנהל פורום טיפול בפרחי באך