תוקף תמצית

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

12/05/2008 | 13:26 | מאת: ליזה

שלום רב, קיבלתי ממטפל בבאך תמצית לבני התינוק ,כמה זמן היא תקפה מהרגע שפתחתי אותה? היא משומרת בחומץ תפוחים אם יש לזה משמעות. תודה , ליזה.

לליזה שלום, התמצית יכולה להחזיק זמן רב, אך לפעמים,אין בכך תועלת רבה ואסביר: התמצית הטיפולית ניתנה לילד, לפי "מה שקורה איתו עכשיו". כלומר רצוי להשתמש בה בטווח של עד חודש פחות או יותר. כל זמן שאין בתמצית שינוי של המירקם ושל הטעם, אפשר להשתמש בה. השאלה היא, האם הרכבה עדיין מתאים לילד ולמצבו. מה אומר על כך המטפל שנתן לך את התמצית ? בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך