איפה לומדים נטורופתיה?

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

30/03/2008 | 20:38 | מאת: אורנית

שלום לכולם, שאלה טיפה לא שיגרתית שאני מקווה שהמומחים באתר יוכלו לייעץ לי לגביה.. אני מאוד רוצה להיות מטפלת בתחום הנטורופתיה, השאלה שלי היא אילו מסלולים יש להכשרת מטפלים? מדובר בתואר? ואיך אפשר להשתלב בתחום בסוף הלימודים?

30/03/2008 | 21:22 | מאת: גולן

אני בוגר מכללת סמינר הקיבוצים, מכללה מדהימה שאני ממליץ עליה בפה מלא. ישנם כל מני בתי ספר פרטיים ולא כל כך מוכרים בשוק, (שדרך אגב, לוקחים המון כסף) שרמת הלימודים בהם היא לא ממש רצינית. יותר אוירת שנטי מאשר לימודים אקדמאים. במכללה סמינר הקיבוצים זה סיפור אחר לגמרי... מדובר במוסד הכי רציני שיש בארץ.

30/03/2008 | 21:59 | מאת: תום אלבוים

אכן, גם לדעתי סמינר הקיבוצים הוא המוסד האקדמאי הטוב ביותר כיום לרפואה משלימה.. לדעתי, מעבר לרמה האקדמאית של המכללה, שיתוף הפעולה שלה עם כללית רפואה משלימה מציע לבוגרי בית הספר את הדבר הכי חשוב שיכול להיות לבוגר לימודים אקדמאים - והדבר הזה הוא תעסוקה. בוגרי המכללה משתלבים באופן שהוא ברירת מחדל במערך המרפאות...

שלום אורנית. הצעתי הטובה ביותר היא: עשי לך רשימה של המכללות המלמדות נטורופטיה, במרחק סביר ונח ממקום מגוריך. בקרי בכל "הימים הפתוחים" ו"שיעורי הנסיון", שהמכללות מציעות לסטודנטים. התרשמי ראשית וקודם לכל מהמורה !!! אחר כך כבר יהיה לך יותר קל להחליט ולבחור... בהצלחה - רון.

03/05/2011 | 10:52 | מאת: דוד

יש מגווןן בתי ספר פרטיים כגון: רידמן, ברושים, מהות ותילתן שווה לבדוק כל אחד מהם

מנהל פורום טיפול בפרחי באך