אסטמה של העור אצל פעוטה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

24/02/2008 | 21:42 | מאת: שלי

שלום רב, בתי בת שנה וארבעה חודשים, סובלת מאסטמה של העור מגיל חצי שנה. הטיפול הקונבציונאלי הינו משחות עם סטרואידים ומשחות שומניות. כמובן שזה לא עוזר, זה נעלם וחוזר. אשמח לשמוע האם יש טיפול בפרחי באך שיכול לעזור לבעיה הנ"ל הקטנה פשוט אומללה, היא מתגרדת ומלאה בפצעים כמעט בכל הגוף. אשמח לקבל מכם תגובה. תודה,

שלום שלי. יש טיפול בפרחי באך שיכול לעזור לבעיה של בתך. ה"אסטמה" היא התוצאה שנוצרה על ידי סיבה כלשהי. הטיפול ההוליסטי מחפש פתרון לסיבה ולא רק השתקת והרגעת התוצאה. אני ממליץ לפנות למטפל/ת עם ידע ומיומנות, כדי לאבחן את הסיבה הגורמת ל"אסטמה" ולהתאים לפיה את התמציות הנכונות. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך