לחץ

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

08/08/2007 | 14:36 | מאת: רותי

שלום. השבוע הודיעו לי שהמפקח מגיע לראות אותי במפעל, בעוד 3 שבועות ואני כבר בלחץ, ולא ישנה טוב בלילה. רכשתי רסקיו ואני מעוניית לדעת 1. האם אפשר לקחת לטווח ארוך 2. מה המינון המומלץ לאורך התקופה הזו. התודה מראש

08/08/2007 | 15:36 | מאת: ליאת אבן

רותי שלום, אין שום בעיה לקחת את ה- rescue, גם לטווח ארוך.אין מינון יתר או תופעות לוואי. אני מציעה לך לקחת אותו לתקופה של שבוע ולראות אם את מרגישה טוב יותר. במידה וכן - יופי. במידה ולא, תחזרי אלינו ואנסה להתאים לך תמציות באופן ספציפי... בהצלחה, ליאת

09/08/2007 | 14:49 | מאת: רותי.

תודה רבה.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך