מתח ופסוריאזיס

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

02/08/2007 | 16:53 | מאת: דלית

שלום, אני חולת פסוריאזיס מילדות. אני חווה לאחרונה חרדות ומתח מה שמגביר את הופעת הנגעים. הייתי מעוניינת לדעת איזו מתצית תתאים לי (אני בת 26) והיכן ניתן לרכוש אותה?

שלום דלית. התמציות אינן מותאמות לסימפטום, אלא לסיבה שגרמה לסימפטום להופיע ולאדם שסיבה זו קיימת במציאות שלו, או כדברי דר' באך: "הטיפול הוא באדם ולא במחלתו". לכן התאמת התמציות ל"תמצית טיפולית", היא אישית. קראי נא את המבוא, על ידי הקלקה על תמונת העציץ שמשמאל ותקבלי הסבר רחב יותר, להבנת תורתו של דר' באך. העיצה הטובה ביותר לדעתי היא, שתפני למטפל בקי ומיומן, שיוכל להתאים את התמציות הנכונות עבורך וגם ללוות אותך בתהליך ההבראה. בברכה - רון.

03/08/2007 | 00:40 | מאת: דלית

תודה רבה על התשובה המהירה איפה ניתן למצוא מטפל בקי ומיומן?

מנהל פורום טיפול בפרחי באך