תגובה שלילית לטיפול בפרחי באך

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

13/11/2022 | 16:48 | מאת: זיבה

סיימתי לימודים של פרחי באך.הכנתי בקבוקים עבור מקורבים.רובם דיווחו שמרגישם הקלה . אבל היו לי גם מקרים של מטופלים שטענו לתגובה שלילית כגון 1החמרה בתחושות כמו חוסר שקט ופרנויה.2.אי שקט בשינה. 3.כאבי בטן מה עליי להסיק ולעשות

שלום רב. יש לקחת בחשבון, שפעולות ההבראה, האיזון והניקוי, גורמות לפעמים, לתחושות שנחשבות שליליות , אך זו הדרך של הגוף להתנקות ולהבריא...

שלום רב. קשה לענות על שאלתך, מבלי להכיר את האדם שבא לטיפול ואת הסיבות שבעטין האו נזקק לטיפול...בגדול- האיזון והשיפור, יוצרים אצל אנשים שונים תגובות שונות. לפעמים הבראה נחווית בהוצאת "רעלים" מהמערכת החווייתית/רגשית/נפשית. יש המפרשים זאת כהרעה במצב ויש המבינים שזאת פעולת התנקות ואיזון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך