רסקיו

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

12/02/2007 | 15:14 | מאת: שירי

שלום רב בעבר ניסיתי להרגע בדרכים שונות. ניסיתי לקחת רסקיו רמאדי שעשוי מפרחי באך ונותן הפק הרגעה. הפק ההרגעה פעל מיידית אך הופיעה לי פריחה בעור הפנים. החברה טוענת שאין קשר (אך מנסיון שלי בתקופות שונות לאחר רגיעה של העור מפעם לפעם היתה אותה תופעת פריחה) האם ידוע לכם על כך משהו? האם אני טועה?

שלום שירי. בהחלט יכול להיות. תקליקי על תמונת העציץ שתחת הכותרת ""עוד בנושא" ותקבלי הסבר על פעולת התמציות ותביני שהרסקיו החל את פעולת האיזון והניקוי... הנה ציטוט מתוך המאמר:..."ויחל התהליך של "קילוף הבצל" ואיזון המצבים והמערכות הזקוקים לאיזון". הצורך להרגע מעיד על סוג של "יציאה מאיזון", והתהליך שחווית מלבד הרגיעה, הוא - "קילוף הבצל " הקשור למצב הלא רגוע שהיית בו. בברכה - רון.

14/08/2008 | 10:09 | מאת: עדי

שלום האם יש לרסקיו סגולות שאינן קשורות להקלה נפשית? האם זה נכון שהוא מקדם גם ריפוי פיזי של שברים נקעים וכו'? תודה.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך