נושא הפרעת קשב וריכוז ושינת לילה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

08/05/2017 | 23:20 | מאת: ד

מה מומלץ לילד עם הפרעת קשב וריכוז add? שהוא מוותר לעצמו, חסר. ביטחון. אין לו שקט הוא לא ישן טוב מתחכך בשניים בלילה.אימפולסיבי

שלום רב. רצוי מאד (!) להשתמש בתמציות, בהנחיית מטפלים בעלי ידע ומיומנות ו את התמציות מתאימים לאדם ולא לסימפטומים שלו, מאחר שלסימפטום זהה, יכולות להיות סיבות היוצרות שונות, מאדם לאדם. בטיפול בעזרת התמציות של דר' באך, המטרה לטפל בסיבה (!) ולא בתוצאה, כלומר - העבודה הטיפולית, נעשית על ידי התאמה של התמצית לאדם, לאופיו, לסביבתו הקרובה, (הורים מורים אחים וכדו'.) למצבו, לחינוכו, לתרבותו, למהלך חייו וכדו'. על מנת לאתר את "היציאה מאיזון", הנחשבת כסיבה להפרעה בבריאות. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך