מים באוזניים לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

05/01/2007 | 10:58 | מאת: מירב[[[[[[[[[

שלום רב אני צריכה דחוף עזרה לבת של דודתי ישנה בעייה חמורה עם מיים באוזניים והם סובלים מכך כבר שלוש שנים עכשיו, הם מיואשים ובעלה סגור על ניתוח שזה מה שהמליצו אך אני מאמינה שצריך לבדוק היטב את אלטרנטיבת הטבע, מה ניתן לעשות בכדי לעזור אנה אם תוכל להפנות אותי לגורמים שיכולים לעזור כל דבר שאפשר לנסות במקום ניתוח (האם אתם מכירית רופאים בארצות הברית רופאיים טבעיים? דודה שלי גרה שם והיידע הטיבעי לא כל כך הולך שם]

05/01/2007 | 11:52 | מאת: ליאת אבן

הי מירב, אני דווקא מכירה מישהו מצוין באיזור LA. האם זה מתאים לכם ? אם כן צרי איתי קשר. את יכולה להתקשר אלי לסלולרי. בברכה, ליאת

מנהל פורום טיפול בפרחי באך