נקודות אדומות
דיון מתוך פורום רפואת עור
אני בת ארבעים ללא בעיות בריאותיות. בשנים האחרונות מדי פעם יוצאות על העור נקודות אדומות קטנות. חלקן נשארות קטנות ושטוחות אך חלקן גדלות ומקבלות נפח מסוים וניתנות להרגשהבמישוש. רציתי לדעת ממה נובעת התופעה והאם היא דורשת התערבות רפואית (מבחינתי היא כלל אינה מפריעה). הנקודות מופיעות בעיקר על הגוף,מעט על הידים והרגליים וכלל לא על הפנים.
שלום! הודעה זו היא עבור חני/ נקודות אדומות. חני שלום! אני בת גילך וגם לי יש נקודות אדומות קטנות המכסות כמעט את כל גופי. נבדקתי אצל רופא עור והוא אמר לי שתופעה זו מאוד שכיחה ולא מהווה סיכון בריאותי. הסירי דאגה מליבך! גם אני בתחילה מאוד מאוד נלחצתי מהתופעה. רק בריאות! רותם.
חני שלום, נקודות אדומות על העור החוזרות מדי פעם - ניתן לאבחן רק על ידי בדיקה מקיפה של רופא עור. התלונה היא כללית מדי מכדי לתת יעוץ שיפתור לך את הבעיה דרך הפורום. פני לרופא/ת עור. בברכה, דר' פנינה שמש מומחית ברפואת עור ומין.