טיפול ברואקטן
דיון מתוך פורום רפואת עור
יש לי אקנה בינונית שלא הגיבה עד עכשיו לשום משחה שלקחתי, אלא שהמשחות אפילו החמירו את מצב הפנים במיוחד רט אויט. רופא העור רשם לי ראוקוטן בשילוב עם אדפרין בלילה. רציתי לדעת כמה זמן בערך עובר עד שרואים שיפור, כי הבנתי שתחילה ישנה החמרה במצב הפנים והאם יש משהו שניתן לעשות על מנת להפחית את תופעות הלוואי?
בטיפול ברואקוטן תיתכן החמרה באקנה בחודש הראשון, אך זה לא הכרחי, זה לרוב תלוי במינון. השיפור באקנה ובפצעים מופיע לרוב לפחות לאחר חודש של טיפול. כדי להמנע מההחמרה בחודש הראשון אני לרוב מתחילה במינון נמוך ורק אחר כך מעלה אותו בהדרגה וכך הטיפול עובר חלק.
בבקשה תענו לי אני חודש ושבוע ראקוטן יצאו לי 2 מוגלות גדולות שבחיים לא היה לי דבר כזה!!! התחלתי עם אקנה קל- בינוני 40 מג ביום בערב ומהימים הראשונים היו לי כל התופעות לוואי האפשריות(אדמומיות, יובש עיניים פנים שפתייםO() קשקשים נשירת שיער! אמרו שההחמרה היא רק בחודש הראשון!! אני כבר חודש ושבוע מתי זה ייגמר? אני מתוסכלת ללכת ככה לעבודה!!!!אני בת 21!!!