חיפוש דרך חיים חדשה

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

01/01/2007 | 08:19 | מאת: נינה

מזה כשנתיים אני מחפשת לעשות שינוי בחיים המקצועיים והאישיים. הנני עורכת דין ומעונינת לפתוח בקריירה אחרת, אך לא מסוגלת להתמקד במה רצוני. חיי מבוזבזים על חיפוש אינסופי של דרך. האם אחד הקורסים שלכם המוצעים תואם לי? תודה ושנה אזרחית טובה.

01/01/2007 | 10:46 | מאת: יפעת וינשטיין–זהר

שמחתי לשמוע שהקדמת את תשובתי ונרשמת לערב המבוא. אני בעצמי עשיתי שינוי בחיי לפני כ - 10 שנים- אחרי שנים של עבודה בתחום הניהול שתאמה את לימודי האקדמיים (מנהל עסקים). כשנפגש בערב המבוא תהיה לנו הזדמנות להכיר ואספר לך על השינוי ועד כמה הוא תרם לי בחיי האישיים והמקצועיים. בערב הזה תוכלי גם כמובן לקבל מידע מלא על המרכז שלנו ועל התכנים הלימודיים הקשורים ב - NLP.

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך