דימיון מונחה

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

30/12/2007 | 17:31 | מאת: מריה

שלום רב,קראתי את הכתבה על דמיון מונחה בוואלה. יש לי שאלה האם הבארץ קליניקות שמתמשות בדימיון המונחה וכיצד ניתן ליצור עימן קשר. בברכה, ותודה מראש, מריה

31/12/2007 | 18:41 | מאת: יפעת וינשטיין–זהר

ישנם מנחים העובדים עם דמיון מודרךו -NLP. אני מזמינה אותך להתקשר למרכז שלנו. נוכל לקשר בינך לבין מנחה מוסמך וזאת בהתאם לצרכייך ואזור מגורייך. 03-6476113

27/01/2008 | 15:59 | מאת: ענת נוי עזריאלי

המרכז לרפואת גוף נפש ברמת השרון מלמד דמיון מונחה. אני בוגרת שלהם שעוסקת בטיפול בדמיון מונחה וגם אסיסטנטית שם. מוזמנת ליצור קשר למייל שלי

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך