שאלה ליפעת

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

08/11/2007 | 15:08 | מאת: סילביה

היי יפעת, אני פונה אלייך מכייון שאנו באות מרקע דומה. אני גם בעלת MBA ולאחר 10 שנים בתחום הפיננסי אני מחפשת שינוי. עם השנים ואחרי לידת שני הילדים שלי אני יותר ויותר מתחברת לתחום הרוחני אך בכל זאת אני עדיין נשארת בן אדם פרקטי ורציונלי. אני מחפשת תחום שבו אוכל לעזור לאנשים אחרים במסגרת הרפואה המשלימה, אך חייב להיות במידה מסויימת גם פרקטי (אני מקווה שזה ברור מה שאני אומרת). מכיוון שאת כבר עברת את השינוי הזה האם תוכלי לתת לי כמה טיפים ? האם NLP זה משהו שיכול להתאים? תודה

11/11/2007 | 20:06 | מאת: יפעת וינשטיין–זהר

שלום סילביה, סליחה על האיחור במענה. אני בהחלט מבינה את האופן בו את מציגה את הרצון לשינוי. גם אני תופסת את עצמי כאדם פרקטי וראלי. תחום ה - NLP "התלבש" כמו כפפה לדברים שחיפשתי בחיי. מדובר בתחום רציונילי המשלב הגיון בריא, הסברים קונקרטיים, תהליכים מובנים ויחד עם זאת הכלים של ה - NLP מאפשרים הרבה גמישות מחשבתית ושימוש בלב. כן, שימוש בלב. העבודה בתחום מאפשרת לי גם לפגוש אנשים, גם לסייע להם בתהליכי שינוי, ללוות אותם ולראות תוצאות נהדרות. אני חשה סיפוק אדיר מהשינוי שעשיתי. השינוי לא התחולל בבת אחת. היתה בו הדרגתיות ויחד עם זאת, די מהר הבנתי שאני במקום הנכון. במקביל ללימודי המשכתי לעבוד במקום העבודה ששימש לפרנסתי ובהדרגה "גלשתי" יותר ויותר לתחום העיסוק הנוכחי. המעבר "הרשמי" ארך כשנתיים שאחריו נוספו שנות לימודים נוספות והעמקה בידע. והאמת היא שכמו בכל דבר, גם כאן המסע נמצא עדין בעיצומו. מקוה שעניתי על שאלתך, בהצלחה,

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך