תשאול ואיבחון ראשוני (ומעקב)

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

23/10/2007 | 12:55 | מאת: שחר נרדיה

שלום רב מטפלים נחמדים, אני מגיע מתחום הרפואה הסינית והשאלה שלי היא האם בטיפול בדמיון מודרך יש תשאול /תבנית/טופס שאלות קלאסי שכל מטפל מתחומכם צריך, מכיר ויודע? ואם כן, איפה ניתן להשיג את זה? תודה מראש והמשך יום נפלא שחר נרדיה

23/10/2007 | 17:19 | מאת: יפעת וינשטיין–זהר

אני עונה לך מההיבט של NLP הכולל דמיון מודרך. כמובן שישנו שאלון מנחה הקרוי "שאלון מקדם מטרה". במהלך לימודי התחום כל תלמיד מתרגל את התשאול משום שלא מספיק לקרוא אותו - חשובה מיומנות התשאול. התשאול מערב את כל מרכיבי החושים, שילוב הדמיות, מעורבות פיזיולוגית וכו'.

24/10/2007 | 08:27 | מאת: שחר נרדיה

בוקר טוב יפעת תודה על תשובתך, והיכן אני יכול להשיג את ה "שאלון מקדם מטרה" ?

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך