שאלה לגבי טיפול

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

05/10/2007 | 17:19 | מאת: שירן

הי אני בטיפול מזה כחודשיים ואני לא מתחברת לטיפול ולא מרגישה שינוי או חוויות חדשות מה גם שאני נמאת אצל מטפל טוב אני מאוד רוצה שהטיפול יעזור יכול להיות שהשיטה לא מתאימה לי?

18/10/2007 | 09:54 | מאת: יפעת וינשטיין–זהר

לא כל שיטה מתאימה לכל אדם. יכולות להיות מספר סיבות לכך: ב - NLP יש זרמים שונים ויתכן שהשימוש בכלים אינו הולם את צרכייך, יתכן שבשלב זה של חייך הכלים אינם מספקים ועוד. אנו ב - NLP אומרים שאם דרך אחת חסומה יש לבדוק דרכים אחרות. היי מחוייבת לעצמך ולמטרתך, בהצלחה

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך