אלוהים !

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

14/09/2007 | 15:58 | מאת: ביבה

בעלי ואני נשואים שנה חצי. יש לנו בעיות על רקע מיני ועל רקע תרבות של קללות וצעקות שהוא לא מוכן לרדת מהן. אני נפגעת ממנו מאוד קשה וסובלת מאוד גם בחברת משפחתו על רקע הבדלי תרבות ופיצוצים שהיו לי איתם בעבר ואני פוחדת שיחזרו על עצמם. שנינו בני 37 כמעט. אני מאוד רוצה להספיק את הרכבת מבחינה ביולוגית (ילדים) ומרגישה כבר בשלה מספיק. לפני חצי שנה – התגלה שהוא עקר והוא עבר ניתוח לתיקון צינורית הזרע. תשובה לגבי הצלחת הניתוח תהיה רק בחודש הבא ואם לא – הרי שצפוי לי עינוי בדמות טיפולי הפרייה. יש ביננו פערי הבנה עצומים לגבי האופן שבו צריכה להתהל הזוגיות ולגבי התעללותו הנפשית בי. לאחרונה הסכים לטיפול זוגי אך אין בכך ערובה לשינוי רציף מצידו. מה אני עושה ? נשארת בג'יפה של להתמודד מול האלימות המילולית שלו, הקושי עם משפחתו, ותפיסותיו ? וגם : בהתמודדות עם עקרותו ???? או לוקחת מהר את עצמי החוצה ומקווה לטוב ? היה מאוד מאוד קשה למצוא בן זוג מתאים וגם תקופת ההמתנה לבחור המתאים מאוד מייאשת ומתישה נפשית. בגילאים הללו הדבר נעשה קשה פי מאה כיון שכמעט ואין "נורמלים בראש" שהם גם ללא ילדים. ומעבר לזה ? מי ערב שאספיק גם למצוא מהר זיווג וגם ללדת ? הרי כבר עכשיו אני בבעייה מבחינת גיל ביולוגי (אני פורייה). אני בדילמה – אנא עיזרו לי !

22/09/2007 | 14:55 | מאת: יפעת וינשטיין–זהר

שלום לך, מפנייתך עולה מצוקה גדולה וגם שאלות חשובות הנוגעות להמשך ההתנהלות הזוגית והמשפחתית. אין כל דרך להשיב ולייעץ בפורום הזה באפן שלא יראה כחובבני. אני מציעה לך לפנות לטיפול זוגי שיוכל לכוון אתכם כזוג וגם כמובן לתת לכל אחד מכם מקום לביטוי עצמי. אם תרצי, תוכלי לפנות למשרינו לקבלת מספרי טלפון של מטפלים זוגיים (לאו דוקא מתחום ה - NLP) 03-6476113 בהצלחה

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך