מדעי המוח

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

01/08/2007 | 11:09 | מאת: סטודנטית

שלום:) אני מתכוונת ללמוד מדעי המוח בבר אילן. רציתי לדעת אם יש קשר בין התחום הזה לחברה ולשיטה ובנוסף אם אוכל להתעסק בתחום בעתיד בתודה מראש, הסטודנטית:)

01/08/2007 | 19:42 | מאת: יפעת וינשטיין–זהר

התחום שלנו נקרא NLP שמשמעו Neuro Linguistic Programung. בקורסים שלנו אנו מסבירים כיצד ניתן ללמד אנשים לשנות דפוסי התנהגות - כאילו "תכנות" מחדש של דפוסי חשיבה, התנהגות ורשות. ההסברים ניתנים גם ברמה של "כיצד פועל מוחינו?" על מנת להבין איך השינוי אפשרי ומתחולל באופן נוירולוגי . הסברים אלה ניתנים ע"י ד"ר דן יניב שהתמחותו הינה בתחום חקר המוח. בהצלחה בלימודים, מקוה שעניתי על שאלתך.

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך