לצוות שלום רב..

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

04/07/2007 | 09:54 | מאת: מתלבט

לצוות שלום רב.. אני מתלבט קשות,האם בשנה הלימודית המתקרבת עלינו לטובה,האם ללמוד את תחום הדמיון המודרך וNLP.. אחד החששות שלי הם,שבשיחות הבירור שעשיתי,נאמר לי שדמיון מודרך אפשר לעשות רק אם אתה איש מקצוע עם אקדמאי בתחום הרפואה הקונבנציונלית...כמה אמת יש מאחורי האמירה הזאת???? אשמח לתשובה...

07/07/2007 | 20:04 | מאת: יפעת וינשטיין–זהר

שלום גם לך, סליחה על העיכוב בתשובה.... מאחר ודמיון מודרך זו יכולת שלכל אדם יש ואנו עושים זאת כל יום באופן אינטואיטיבי - כל תכנון, כל חשיבה - זו הדרכה של החשיבה או אם תרצה הדמיון- הרי שכל אחד יכול ללמוד זאת על מנת לשפר את ביצועיו - להגדיר יעדים ומטרות. כיום כל אדם יכול ללמוד ולעסוק בדמיון מודרך ו -NLP - אין תחום זה מוגבל לרופאים או אנשי תרפיה בלבד. מאחלת לך שתבחר נכון, בהצלחה

22/07/2007 | 11:53 | מאת: Romeos

שלום רב ... שמי רומן ומזה כשנה אני מתעניין מאוד ב NLP ( דרך הגב בארץ אסור ללמד תרנס או לשתמש בו אלה עם כן אתה פסיכיאטור מוסמך ) גם הקורס בטרנס שלקחתי ... היה לזה שם אחר "דימיון מודרך" כי בארץ מותר ללמד דימיון מודרך אבל אסור ללמד טרנס .. שזה בעצם אותו דבר... עכשיב אני כבר בקורס מלה ומוסמך של NLP practica ופה זה רק מתחיל ...ככל שאני נכנס לזה יותר ככה אני יותר ויותר קשור בזה ...חשוב לציין שרק עד כלפני 6 חודשים קראתי ספר ראשון שלי בנוסעה אני בן אדם מאוד שיקולי ככה שקשה מאוד לשכנעה אותי במשהו שאני לא כל כך מאמין בו ... אבל התוצאות של סדנת טרנס... היו כל כך מ ד ה י מ ו ת שאפילו אני הבנתי שזה "הדבר" ( ניתן לפרט את התוצאות אבל זה בהמשך ) ...אכשיו אני לומד הרבה יותר מאשר פעם ... ומגדיש לזה הרבה מאוד מחשבות ומעשים ... וזה פשוט ע ו ב ד ... חשוב לציין שיש כמה שיטות היפנוזיות שאסורים בארץ ולא מלמדים אותם ... אבל בארץ מאיפו שאני באתי, אין לזה שום איסור ככה שאני גם לומד אותם ( המדריך שלי אמר שהוא לא הולך לעזור לי בזה ... אבל רמז שזה גם מאוד אפקטיבי... ושגם הוא מכיר אותם) חשוב לציין שאני רק מתחיל ... אבל בהחלת גם מתקדם .... מצטער על טעויות כתיב :) זה לא (כן) יקרה אות הפעם :)

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך