מחשבות כפיתיות איך בעזרת דמיון מודרך משנים זאת?

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

17/06/2007 | 23:20 | מאת: נסיך

בעלי בתקופה האחרונה מרגיש שיפור מסויים עקב נטילת כדורים הומפאטיים בתחושת הכפיתיות זה לא 100 אחוז אבל יש שיפור של כ 50-60 אחוז בסוף היום כשעליו לצאת ממקום העבודה ולחתום כרטיס לעיתים הוא חווה התקף חרדה כפייתי שמאד מפריע ומשבש את תהליך היציאה מהמקום. כיצד באמצעות דמיון מודרך ניתן לטפל בבעיה הזו. האם יש קלטת מומלצת בעברית לשמיעה לדמיון מודרך שמומלץ לרכוש אותה??

18/06/2007 | 08:43 | מאת: יפעת וינשטיין–זהר

אני זוכרת שלפני מספר שנים היו קלטות של הרפיות...אלא שאיני יודעת אם עדין יש. כדאי להכנס לחנויות ספרים או לחנויות המתמחות ברפואה משלימה ולשאול. ולשאלה האם אפשר לעבוד על מחשבות טורדניות עם דמיון מודרך, התשובה היא כן בהסתייגות מסויימת, כי לעיתים כדאי לפנות גם לפסיכיאטר על מנת לקבל טיפול תומך תרופתי.

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך