מחפשת סדנה לדמיון מודרך

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

21/05/2007 | 00:11 | מאת: הדר

שלום אני מחפשת סדנה המשלבת דמיון מודרך שמתקיימת בסופשבוע (בודד) ואינטנסיבי. חיפשתי הרבה באינטרנט ולא הצלחתי למצוא שום דבר מתאים. האם מישהו יכול לעזור? תודה רבה הדר

21/05/2007 | 10:29 | מאת: יפעת וינשטיין–זהר

צר לי, גם אני לא מכירה סדנה שמתקיימת בפורמט שאת מחפשת, אם אדע בהמשך, אידע את הפורום.

22/07/2007 | 12:02 | מאת: Romeos

אני מכיר איפו עושים סדנעות כאלה ... אבל לצערי זה רק בשפה רוסית ...ככה שאם במקרה את דוברת רוסית ...תגידי לי ... ותקבלי מספר הטלפאון

22/07/2007 | 12:05 | מאת: Romeos

אני עברתי את הסדנה שאת מתקוונת ... לצערי זה רק בשפה רוסית ... ככה שאם במקרה את דוברת רוסית ... תוכלי לפנות עלי ... ותקבלי מספר הטלאפון ... לידע הכללי בלבד ... הסדנה 4 ימים (סוף שבוע) ...המחיר הוא 450 שקל ( נראה לי ) ...וזה ברמת גן ( בכונה נסעתי עד לשם ) ... אהבתי מאוד ... ממליץ לעבור ( בעברית ) או ללמוד רוסית כדי לעבור (ברוסית ) :)

23/07/2007 | 13:25 | מאת: להדר שלום!

שלום סדנאות NLP מתקימות בהרבה מקומות. ולשמחתי הרבה הן גם מעולות לדוגמה באונברסיטה כמו כן אני אישית למדתי אצל --יוסי קדמי יש לו גם אתר באינטרנט כמו כן הוא גם עורך סדנאות בימים מרוכזים .זוהי המלצה חמה כבוגרת הסדנה והכלים המשמשים אותי לעבודתי היום יומית. אשמח לעזור לי

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך