דמיון מודרך בב"ש

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

22/04/2007 | 09:43 | מאת: נועה

שלום, אני מחפשת קורס טוב לדמיון מודרך בב"ש לחברה שלי שחולה בסרטן השד. מודה לכם על העזרה.

26/04/2007 | 18:18 | מאת: יפעת וינשטיין–זהר

אני לא מכירה קורסים בדמיון מודרך מאזור באר שבע על אף שאני בטוחה כי ניתן למצוא כאלה מן הסתם בפרסומים במקומונים. כדאי לוודא את הסמכתו של המדריך. כמו כן יכול להיות שעדיף לשקול פניה להנחיה/ טיפול פרטני. זו אופציה טובה משום שכך ישנה אפשרות לערוך התאמה לאופי המחלה ודרכי ההחלמה. ליווי פרטני הוא ממוקד ועל כן מומלץ.

18/06/2007 | 16:32 | מאת: אדווה

שינו מקום ללימוד דמיון מודרך בב"ש- מרכז 'נביעות הלב' 08-6209803. פלאי עולם מתרחשים שם ןמלווים את היוצאיים, בהצלחה

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך