הוספת שיער
דיון מתוך פורום סרטן השד
שלום! סבתי עומדת לעבור טיפולים כימותרפיים (לאחר כריתה מלאה) וחוששת מאוד מנשירת השיער. קראתי באתר זה על שיטת הוספת שיער שבה נעשית הדבקה רפואית של שיער. ברצוני לקבל מידע נוסף על השיטה: איך זה נעשה ואיפה והאם זה מומלץ. אשמח לשמוע גם חוות דעת מנשים שעשו זאת או לחילופין העדיפו לקנות פיאה. בתודה מראש. אור.
אור שלום אינני יודעת למה בדיוק את מתכוונת , אבל יש אפשרות להדביק שיער עם טיפולים תקופתיים כל 3 שבועות. אם לכך את מתכוונת אשמח לתת לך פרטים נוספים. אני אישית הזמנתי זאת , טרם השתמשתי אבל מאחר והיום אני מתחילה את הטיפולים הכימוטרפיים הרי שבעוד שבועיים מהיום אוכל לספר לך איך זה בעיקרון זוהי רשת יחסית די דקה עליה שזורות שערות טבעיות בצבע המתאים ( מגיע מחו"ל ) המותאמת לגודל הראש ומודבקת מסביב בלבד. הספר מעצב את התסרוקת על ראש הלקוחה. מלכה
שלום! תודה רבה על התשובות המהירות. ברצוני לשאול את מלכה - האם מדובר בהשתלת שיער הזהה לזו שהציעה נציגת "אחת מתשע"? היכן זה נעשה? כמה זה עולה והאם מדובר בעלות גבוהה באופן משמעותי מקניית פיאה? ושאלה נוספת, הבנתי שעדיין לא התחלת בטיפולים, סבתי מתעדת להתחיל את הטיפולים בעוד שבוע וחצי האם לדעתך יש לגשת כבר עכשיו ולהזמין שהרי אמרו לה שהשיער יתחיל לנשור רק לאחר שני טיפולים. תודה והרבה בהצלחה אור
שלום אור, ככל הידוע לנו מבצעים השתלות שיער לחולות סרטן שד במכון "כל השיער" ברח' הר נבו 5 בתל-אביב ( טלפון 1800555155 , דוא"ל [email protected] יש להם גם אתר באינטרנט שכתובתו www.all-hair.co.il. כמובן שזה אינו המקום היחיד. כתובות נוספות ניתן למצוא גם באתר של עמותת אחת מתשע, במדור מידע\מידע מארגונים ומוסדות ברשימת כתובות לרכישת פאות, אשר בחלק מהמקומות מציעים גם כן השתלה. כדאי גם שסבתך תתקשר לקו החם של עמותת מתשע המאוייש על ידי נשים שהיו חולות והחלימו. הן בעלות נסיון ויוכלו לעזור לסבתך בהתלבטות. הקו פועל כל יום בין השעות 7 - 4 אחה"צ ( פרט לסופי השבוע ) ומספרו 1800363400 .