פשתן טחון ל- gubi

דיון מתוך פורום  סרטן השד

04/11/2003 | 20:34 | מאת: משי

אני צורכת פשתן טחון כ 2 כפיות ביוגורט סויה , האם השילוב הזה עובד או שזה לא אפקטיבי? תודה.

04/11/2003 | 20:56 | מאת: גובי

הי משי, אני מצרף קישור לדיאטת באדוויג. השילוב הנכון הוא של שמן פשתן מעורבב היטב בקוטג' אורגני או ביוגורט אורגני (עדיף עיזים), ואח"כ הוספה של גרגרי הפשתן הטחונים. לצערי, נכון לעכשיו אין יותר להשיג קוטג' אורגני. מאז שתנובה קנתה את הרדוף הם הפסיקו את יצור הקוטג'. באתר תמצאי הוראות הכנה ומינונים. http://datadepo.com/cancercure/budwig.htm גובי

05/11/2003 | 10:23 | מאת: אריק

חשוב לזכור : פשתן טחון חובה לשמור בהקפאה - הוא מתחמצן במהירות בסביבה הרגילה. זו גם הסיבה שלא מומלץ לרכוש אותו במצב טחון, אלא לטחון בבלנדר ומיד להכניסו להקפאה. הוא לא הופך לגוש מוצק בהקפאה, כך שניתן בכל עת לקחת מעט מהחומר הקפוא.

מנהל פורום סרטן השד