מאיפה מתחילים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

23/03/2013 | 19:58 | מאת: גילה

אמי בת 75 אובחנה כלוקה בסרטן השד. הומלץ על כריתה מלאה. במישוש נאמר שהבלוטות נקיות ושיש לה רצפטורים טובים. עדין אין לנו תשובוטתשל מיפויעצצמות וסי טי בטן. בהתחלה הומלץ לנו על ניתוח ושיחזור בבי"ח כרמל. אח"כ חזרו בהם והציעו לא לעשות בכרמל ולא לעשות שיחזור.אנחנו מבולבלים ולא יודעים מאיפה להתחיל? אונקולוג?כירוג,כירוג פלסטי?אנחנו מתגוררים באזור הצפון. יש המלצות?

26/03/2013 | 07:30 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

גילה שלום לגבי הבלוטות בבית השחי- אם קיים סימן שאלה מומלץ לבצע US . הרושם שלי שמדובר במצב מורכב יותר מרק גידול קטן בשד (על סמך התיאור שלך) ולכן יהיה נכון יותר להתחיל מיעוץ אונקולוגי לפני ביצוע הניתוח (אחריו קשה כבר לשנות)

28/03/2013 | 01:20 | מאת: דפנה

אחותי קראה את הספר של עילית פישר " מכורה לחיים, אחותי בתוך המחלה, בזכות הספר היא יודעת לפחות מה לשאול את הרופאים, שמסתבר מנסיון, שזה מאוד עוזר וענייני.מוסבר גם על כל התהליך רק בריאות, דפנה

מנהל פורום סרטן השד